Doe Gratis Mee met de Facebook Advertentie Vierdaagse


Leer succesvolle Facebook Advertenties maken

facebook advertentie vierdaagse - traffic booster academy

Klaar voor een intensieve Facebook Advertentie Vierdaagse? Waarbij jij aan het einde een succesvolle Facebook advertentie weet neer te zetten?

Traffic Booster Academy - Succesvol Adverteren op Facebook

Na deze Facebook Advertentie Vierdaagse:

 • Hoef jij geen dure marketingbureaus of freelancers meer in te huren
 • Ben je zelf in controle over het resultaat van je advertenties
 • Vergroot jij jouw bereik en weet je hoe jij jouw ideale klant bereikt
 • Kun jij advertentieteksten schrijven die passen bij jou en je bedrijf
 • Ken je de techniek achter het maken van Facebook advertenties
 • Weet jij wanneer en hoe je kunt opschalen voor nog meer leads & klanten
 • What’s in it for you?

  We gaan er in vier dagen tijd voor zorgen dat jij, net zoals onze klanten, succesvolle Facebook advertenties kunt gaan draaien.

  Effectieve doelgroepen

  Advertentieteksten die scoren

  Campagne opzetten

  Opschalen en Q&A

  Elke dag is er een:

  • Live online training met mogelijkheid om vragen te stellen
  • Opnames die t/m 28 februari teruggekeken kunnen worden
  • Feedback en support van Facebook Advertentie Experts
  • en andere ondernemers in de trainingsomgeving

  “Deze training gevolgd en het is zeker een succes! Alles wordt heel goed uitgelegd en wat nog belangrijker is… ik krijg op elke advertentie reacties en klanten.

   

  Laura Bal – Permanente Make Up Specialist

  “Heldere, enthousiaste maar vooral nuttige uitleg over de ins en outs van adverteren op Facebook. Aanrader!”

   

  Stein van Spankeren – Coach

  Ontmoet Birgit,

  “Facebook adverteren is als een spel”

  Birgit helpt ondernemers met het bereiken van meer online succes voor hun bedrijf. Ze heeft meer dan 12 jaar online ervaring en in de afgelopen jaren heeft zij haar bedrijf én dat van haar klanten met adverteren exponentieel laten groeien. Inmiddels hebben al meer dan 10.000 mensen deelgenomen aan haar online trainingen. Zij ziet Facebook Adverteren als een spel en leert haar klanten hoe zij hiermee kunnen winnen!

  Birgit Luijk - Traffic Booster Academy
  Birgit Luijk - Traffic Booster Academy

  Veelgestelde vragen

  Is dit echt gratis?

  Yes, dit is 100% gratis. Wij delen onze kennis over Facebook adverteren graag met je omdat wij als missie hebben om 10.000 ondernemers en marketeers succesvol te laten worden m.b.v. Facebook-advertenties.

  Wanneer is de Facebook Advertentie 4-daagse?

  De Facebook Advertentie 4-daagse start op 22 februari en duurt t/m 25 februari.
  Iedere dag (4 dagen) krijg je toegang tot een nieuwe online training en is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen aan onze Facebook Advertentie Experts.

  Kan je niet aanwezig zijn bij de online training? Geen zorgen je kan deze ook op een later moment terugkijken wij zorgen ervoor dat je toegang krijgt tot de opname.

  Dit is de planning

  22/2 – Effectieve doelgroepen

  23/2 – Advertentieteksten die scoren

  24/2 – Campagne opzetten

  25/2 – Opschalen en Q&A

  Wat als je niet alles live kan volgen?

  Kan je niet aanwezig zijn bij de online training(en)? Geen zorgen je kan deze ook op een later moment terugkijken wij zorgen ervoor dat je toegang krijgt tot de opname. Deze blijft online t/m 28 februari.

  Voor wie is de Facebook Advertentie 4-daagse geschikt?

  Deze 4-daagse is zowel voor beginnende als meer gevorderde adverteerders. Wij hebben de 4-daagse zo ingericht dat er voor ieder wat wils tussen zit. Een beginnende adverteerder heeft sowieso baat bij alle dagen, maar ook de ervaren adverteerder kan zijn hart ophalen en dan met name het stuk over het opschalen van je advertenties. Omdat hier de meeste fouten in worden gemaakt.

  Werken Facebook advertenties nog wel?

  Daar hebben wij een heel kort antwoord op: “Ja!” zelf met de updates omtrent iOS 14.

  De mensen die aangeven dat Facebook adverteren niet meer werken, dat zijn de adverteerders die (nog) niet begrijpen hoe het spel van Facebook adverteren gespeeld dient te worden. Want zelfs nu steeds meer ondernemers en marketeers de kracht van Facebook adverteren ontdekken is het nog steeds mogelijk om super goede resultaten te behalen. Maar dan moet je dus wel weten wat je aan het doen bent.

  Ook zijn de mensen die beweren dat het niet werkt in de veronderstelling dat het aantal Facebook gebruikers elk jaar afneemt, maar het tegendeel is waar. In 2019 had Facebook 6,8 miljoen Nederlandse gebruikers en in 2020 is dat gestegen naar 7,1 miljoen gebruikers. Een stijging van 4%! Ben je klaar om bij deze groep mensen op te vallen? Meld je dan aan voor de Facebook Advertentie 4-daagse.

  Krijg je ook support?

  Jazeker, je krijgt toegang tot onze eigen Facebook Advertentie Experts waar je tijdens de vierdaagse terecht kan met al je vragen over je Facebook advertenties. 

  Waarom organiseren jullie dit?

  Wij zijn op een missie om 10,000 ondernemers en marketeers te leren hoe ze succesvol kunnen zijn met Facebook adverteren. Via deze vierdaagse training willen wij je laten zien hoe het werkt, zodat jij het zelf ook kan. Doe je mee?