fbpx

In deze nieuwe serie komen klanten aan het woord die de CKL Methode ® hebben toegepast voor het verkrijgen van véél meer deelnemers aan hun (online) training. De CKL Methode® is ontwikkeld door Traffic Booster Academy voor het succesvol lanceren van je online training. In deze blog lees je het verhaal van Miriam (37) die aangeeft dat haar leven compleet is veranderd mede na deelname aan de CKL Methode®.

Lanceren van mijn jaartraject, Two Happy Athletes Academy

In mijn bedrijf Horse Power Life Power draait het allemaal om ruiters en amazones die met hun paard een ijzersterk team willen vormen. Oftewel het beste in elkaar naar boven willen halen en elkaar beter willen begrijpen. Dit kunnen ruiters leren in mijn Two Happy Athletes Academy, een jaartraject. Deze lanceer ik met behulp van de CKL Methode. In het jaar leer ik mijn cursisten onder andere:

  • kleine signalen van het paard op te vangen
  • samen te ontspannen
  • plezier te maken
  • opbouwen van een hechte band
  • alles op basis van vertrouwen en een pure connectie
Two Happy Athletes Academy Miriam Vree

Na een gratis challenge kunnen ze verder in de academy

Ruiters vragen mij vaak waarom doet mijn paard wat- ie doet? Waarom reageert mijn paard zo fel of schrikachtig? Daar help ik ze mee. Want als je je paard niet begrijpt, kan dat voor veel frustratie en zelfs voor wanhoop zorgen. Paardrijden is niet goedkoop, een paard houden al helemaal niet. Als dan blijkt dat de onderlinge band niet is wat je je ervan had voorgesteld. Het paardrijden juist voor spanning in plaats van ontspanning zorgt, brengt dat veel onzekerheid en verdriet met zich mee. Soms zelfs zo veel dat ruiters besluiten hun paard te verkopen.

Blije en gelukkige paarden en blije ruiters bereiken immers veel meer!

Het ‘happy zijn’ komt steeds terug in mijn lessen, zowel voor het paard als de eigenaar. Blije en gelukkige paarden en blije ruiters bereiken immers veel meer! Mijn training wordt door veel deelnemers ook gezien als een stuk persoonlijke ontwikkeling. Je komt als ruiter niet alleen dichterbij je paard, maar ook dichterbij jezelf. Om ruiters kennis te laten maken met mijn werk, ben ik een aantal jaar terug begonnen met het organiseren van online Challenges. Ruiters ontvangen dan een aantal dagen video’s en opdrachten die ze thuis samen met hun paard kunnen doen. Na een Challenge is er de mogelijkheid om verder te gaan in de Two Happy Athletes Academy.

Het laatste wat ik wil is ‘pusherig’ of verkoperig overkomen

Het doen van zo’n aanbod vind ik best wel een puzzel. Ik wil dat ruiters een weloverwogen keuze kunnen maken, zonder dat ze zich gedwongen voelen. Het laatste wat ik wil is ‘pusherig’ of verkoperig overkomen, want mijn hele Academy draait om gevoel, intuïtie en integriteit. Dat is ook hoe ik ruiters wil uitnodigen voor de Academy. Het vinden van de  juiste tone of voice om mijn klanten aan te spreken, is heel belangrijk. Ze zijn op zoek naar meer geluk en verbinding. Een dwingende sales of pochen met het aantal verkochte trainingen – wat veel marketing guru’s doen en je proberen te leren- werkt bij mijn doelgroep alleen maar averechts. Die manier past ook helemaal niet bij mij en mijn werk.

Mijn wens om op te schalen

Daarnaast was het ook mijn wens om op te schalen. In december had ik al een hele toffe Challenge gegeven met een mooie groep nieuwe deelnemers, dus hoe mooi zou het zijn als dat nog groter zou kunnen worden? Ik geloof dat als iets één keer lukt, het ook tien keer moet lukken, als je maar weet aan welke knoppen je moet draaien.

En toen kwam Birgit met de CKL Methode. Van eerdere online trainingen die ik bij haar gevolgd heb, wist ik al dat ze naast gewoon gedegen kennis, een hele integere, oprechte manier van doen heeft. Ook heeft ze veel ervaring met uiteenlopende klantengroepen, ook business to consumer. Al tijdens haar weggever ‘Launch Before You’re Ready’ besloot ik de volgende stap te zetten en haar ‘CKL-methode’ te gaan volgen.

CKL Methode is zo’n gespreid bedje waar je instapt

En wat een topper is ook dit weer. Ik kan het iedereen aanraden. Het is zo’n gespreid bedje waar je instapt. Veel online trainingen blijven vaag over wat je wel of niet moet doen, maar in de CKL methode is je hele lancering al stap voor stap uitgedacht. Dat maakt het heel makkelijk om er je eigen versie van te maken. Birgit is erg uitgebreid en vertelt je aan de hand van voorbeelden precies wat je wanneer moet posten. Ik weet nog dat ik haar werkboek ‘even’ dacht uit te draaien. Mijn printer bleef maar ratelen. Met maar liefst 123 pagina’s is het een waar boekwerk!

Ik heb mede dankzij haar een megagroei doorgemaakt, zowel zakelijk als persoonlijk. Ik had maar liefst 1850 deelnemers voor mijn Challenge en 460 mensen volgden mijn afsluitende online webinar.  Uiteindelijk meldden 41 ruiters zich aan voor de Two Happy Athletes Academy.

lanceren van je online programma - Miriam Vree

Het betekende een doorbraak in mijn bedrijf

Voor mij betekende dat een doorbraak in mijn bedrijf. Waar ik voorheen ook nog uren maakte als Facebookadverteerder voor andere ondernemers, om in mijn levensonderhoud te kunnen voorzien, kan ik nu voltijd aan de slag met Horse Power Life Power en de volledige focus leggen op de groei van mijn bedrijf, een droom die uitkomt. Het voelt ontzettend goed dat ik nu zoveel mensen bereik met mijn kennis en daarmee zoveel ruiters en paarden gelukkiger maak!’

Meer ervaringen lezen over de CKL Methode ®?

Lees ook ervaringen van andere deelnemers aan de CKL Methode ®:
Henriëtte Jordens: “Mijn verkopen zijn met 340% gestegen!”
Joyce Scheijen: “Direct vijf klanten en klaar voor herlancering”