fbpx

Zo krijg je deelnemers voor jouw online programma zonder poespas!

Zonder 24/7 zichtbaar te zijn, je maillijst te spammen of groot marketing budget!

Doe nu gratis mee met onze challenge “Launch Before You’re Ready!”

Birgit Luijk - Launch Before You're Ready

Ik had maar liefst 1850 deelnemers voor mijn Challenge en 460 mensen volgden mijn afsluitende online webinar.  Uiteindelijk meldden 41 ruiters zich aan voor de Two Happy Athletes Academy”. – Miriam Vree

Traffic Booster Academy - Succesvol Adverteren op Facebook

Na deze challenge weet jij:

  • Hoe jij je cursus kunt promoten zonder continue zichtbaar te zijn of je maillijst te spammen
  • Hoe jij deelnemers kunt krijgen zonder groot marketing-budget
  • Hoe je zelfs zonder een grote lancering (en/ of feest) deelnemers kunt krijgen
  • Hoe je van je online cursus er eentje maakt met hit-potentie
  • Hoe je van je volgende lancering een daverend succes maakt
  • Hoe je toekomstige klanten je kunnen helpen met het maken van je online cursus

What’s in it for you?

In 3 dagen tijd leer je hoe je deelnemers krijgt voor je online programma!

Dag 1 Launch Before You're Ready

Ontdek de hit-potentie

Launch Before You're Ready Dag 2

Succesvolle lanceringen

Launch Before You're Ready Dag 3

Je klanten helpen je creeëren

Elke dag is er een:

  • Online training met mogelijkheid om vragen te stellen
  • Opnames die tot 21 juni teruggekeken kan worden
  • Feedback en support van Lanceer Experts
Wat ik echt geweldig vind aan deze challenge, is dat het heel erg praktisch is en het ook haalbaar voelt voor mij. Ik durf dit wel te doen, want ik hoef me niet anders voor te doen dan ik ben, hoef niks te gaan ‘verkopen’. Ik ga dit zeker uitproberen. Dankjewel!”

 

Willemien – eerdere deelnemer aan deze challenge

Ik zou hem aanraden omdat het eindelijk eens een gratis challenge is waar je echt informatie krijgt en wat van leert in plaats van gebakken lucht en verkooppraatjes. Aan het einde van elk filmpje had ik echt een A4-tje vol aantekeningen. Top dus! 

 

Els – eerdere deelnemer aan deze challenge

“Wat een heerlijke video’s! Fijne energie en ik voel ineens het enthousiasme om te gaan lanceren. Voorheen zag ik er tegenop, nu kan ik niet wachten om te beginnen. Ik zie mogelijkheden, super fijn! Dankjewel, nu al zoveel waarde!”

 

Mireille – eerdere deelnemer aan deze challenge

“Ik heb mede dankzij haar een megagroei doorgemaakt, zowel zakelijk als persoonlijk. Ik had maar liefst 1850 deelnemers voor mijn Challenge en 460 mensen volgden mijn afsluitende online webinar.  Uiteindelijk meldden 41 ruiters zich aan voor de Two Happy Athletes Academy.

 

Miriam Vree – Two Happy Athletes Academy

Zo fijn dat je dat niet langer zelf hoeft uit te vinden. Ik kan zeggen dat het programma mij echt veel heeft gebracht. Ik ben van 1000 naar 1600 e-mailcontacten gegaan. Zestien mensen hebben mijn programma gekocht. Mijn conversie is van 0.5% naar 2,2% gegaan.

 

Henriëtte Jordens – Eerste Hulp Bij Uitvallende Hond

“Dankzij deze gratis challenge had ik direct 5 deelnemers voor mijn online training “Hoe manifesteer ik het leven dat ik wil?” 

 

Joyce Scheijen – Hoe manifesteer ik het leven dat ik wil?

Ontmoet Birgit

Voordat dit verandert in een soort van contact advertentie, deel ik mijn allerbelangrijkste kernwaarde met je en dat is vrijheid. Vrijheid om te werken van waar (hallo 🌎), met wie (alleen de leukste klanten) en hoe (online) ik dat wil.

Dit i.c.m. met mijn 30-ers dilemma zorgde ervoor dat ik mijn freelance bestaan omturnde naar een schaalbaar business model. De eerste lancering leverde €25.000 omzet op. 

Binnen 1 jaar bereikte ik € 100.000 omzet met meer dan 16.000 mensen op mijn mailinglijst en behaalde ik met een enkele lancering zelfs meer dan €35.000 omzet.

Dit kreeg ik voor elkaar met mijn manier van lanceren, waarvan ik dacht dat iedereen dat zo deed… Dat laatste had ik dus mis, want ik zag de ene online – of Instagram -cursus floppen na de andere. Zonde! Daarom help ik nu ondernemers om hun online cursus op een succesvolle manier te lanceren. Doe je mee?

Birgit Luijk - Launch Before You're Ready
Birgit Luijk - Launch Before You're Ready

Veelgestelde vragen

Is dit echt gratis?

Yes, dit is 100% gratis. Wij delen onze kennis over lanceren graag met je omdat wij als missie hebben om 10.000 ondernemers en marketeers succesvol te laten worden m.b.v. hun bedrijf. Lanceren is daar een belangrijk onderdeel van.

Wanneer start 'Launch Before You're Ready'?

Launch Before You’re Ready start op 14 t/m 16 juni.
Iedere dag (3 dagen) ontvang je om 09u toegang tot een online training. Tijdens de training kan je jouw inzichten delen met onze lanceer experts.

Kan je niet aanwezig zijn bij de online training? Geen zorgen je kan deze ook op een later moment terugkijken. Je kunt t/m 21 juni alles op je gemak terugkijken.

Wat als je niet alles kan volgen?

Kan je niet aanwezig zijn bij de online training(en)? Geen zorgen je kan deze ook op een later moment terugkijken wij zorgen ervoor dat je toegang krijgt tot de opname. Deze blijft beschikbaar t/m 21 juni.

Is 'Launch Before You're Ready' geschikt als je al een online cursus hebt?

Launch Before You’re Ready is in eerste instantie gericht op ondernemers die een ‘nieuwe’ online cursus gaan maken. Maar wanneer jouw online cursus nog geen storm loopt dan is deze gratis training zeker raadzaam om te volgen.

Birgit doorloopt het proces van Launch Before You’re Ready iedere keer wanneer zij een online cursus maakt en optimaliseert voor meer deelnemers.

Heb je marketing budget nodig om te lanceren?

Tijdens deze challenge leren wij je hoe je ook zonder marketing budget deelnemers kunt krijgen voor je online programma.

Uiteraard is het altijd fijn als je een marketing budget hebt, maar voor het volgen van deze challenge “Launch Before You’re Ready” is dat niet noodzakelijk.

Werken lanceringen nog wel?

Daar hebben wij een heel kort antwoord op: “Ja!”

Maar niet als je loopt te schreeuwen en enkel loopt te verkopen. Met Launch Before You’re Ready leren we hoe je op een simpele manier gelijktijdig je cursus kunt creeeren, waarvoor jouw toekomstige klanten in de wachtrij willen liggen.

Waarom organiseren jullie dit?

Wij zijn op een missie om 10,000 ondernemers en marketeers te leren hoe ze succesvol kunnen zijn met hun bedrijf. Via Launch Before You’re Ready willen wij je laten zien hoe het werkt, zodat jij het zelf ook kan. Doe je mee?