fbpx

traffic booster academy

binnen 5 jaar helpen wij 10,000 ondernemers
aan meer omzet en klanten d.m.v. waardevolle marketing.

Omdat iedere ondernemer een succesvolle business verdient.

Waarom zelf het wiel opnieuw uitvinden?

Leer van experts zodat je leert wat werkt en gebruik kunt maken van bewezen systemen en stappenplannen.

Waarom zou je tijd en moeite investeren in het opnieuw uitvinden van het wiel, als wij dat al voor je gedaan hebben.

Onze expertise hebben wij niet uit een boekje, wij voeren het daadwerkelijk zelf uit. Ook voor onze andere eigen bedrijven
(birgitluijk.nl, createakillerlaunch). Dus geen vaag gelul over wat “eventueel zou kunnen aanslaan” of “wellicht kunnen we dit gaan
proberen”. Nope!

Voor iedere Euro die wij zelf in onze Facebook advertenties steken halen wij 7 Euro terug. Dat lees je goed 1 Euro erin en 7 Euro eruit.

Bij ons slaan we koppen met spijkers en hoor je precies welke stappen je kunt ondernemen om bijvoorbeeld succes te behalen met je Facebook
advertenties.

Met onze trainingen begeleiden wij je van A t/m Z. Je ziet exact op welke knoppen je moet drukken, krijgt uitleg over waarom we iets doen
zodat je begrijpt hoe het spelletje gespeeld wordt.

Bespaar torenhoge kosten voor het uitbesteden van je Facebook advertenties aan dure online marketing bureau’s. Want wij leren hoe je zelf
succesvol je eigen online marketing voor je bedrijf kan oppakken.

Wij gaan niet plat op likes en hartjes, want dat rekent verrekte moeilijk af bij de kassa. Wij richten ons op resultaat in de vorm van leads, bestellingen,
omzet en winst.

Inmiddels hebben wij al duizenden klanten mogen helpen en behalen zij net zulke mooie resultaten als ons. Lees hier ervaringen van onze klanten.

Wil je leren hoe je zelf met succes kan adverteren op Facebook? Klik op de knop en meld je aan voor onze gratis online masterclass.

Birgit Luijk

Deze masterclass is speciaal voor:

R

(startende) ondernemers

R

marketeers

R

virtual assistents

R

coaches, trainers & consultants

R

webshops

R

retail & lokale bedrijven

R

lokale bedrijven

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt deze masterclass?

Deze gratis online masterclass neemt ongeveer 90min in beslag. Dit is mede afhankelijk van de hoeveelheid vragen die er aan het einde worden gesteld.

Is dit echt gratis?

Yes, dit is echt helemaal gratis. Wij delen onze kennis over Facebook adverteren graag met je omdat wij als missie hebben om 10.000 ondernemers succesvol te laten worden m.b.v. Facebook-advertenties. 
Helemaal aan het einde van de masterclass, krijg je een spetterend aanbod (sssst niet verder vertellen) om in te stappen in onze training. Dit mag en dit hoeft uiteraard niet. Je zit met deze masterclass nergens aan vast.

Waarom zou dit wel werken?

Wellicht heb je al eens geadverteerd op Facebook en heeft het je enkel geld gekost i.p.v. dat het geld oplevert (au!), wij snappen goed dat jij je dan afvraagt of het volgen van deze masterclass zin heeft.

Uit onze ervaring blijkt dat 99% van de ondernemers geen gebruik maakt van een advertentiestrategie voor hun advertenties. Ook weten ze niet welke statistieken ze in de gaten moeten houden voor het verbeteren van het resultaat.

En er zijn heel veel ondernemers die gebruik maken van de blauwe knop promoten, wat in onze ogen zo goed als zinloos is wanneer je nieuwe leads en klanten wilt bereiken.

In deze masterclass laten wij zien welke stappen en simpele advertentiestrategie wij gebruiken en aan onze klanten leren voor het bereiken van resultaat. Wanneer bovenstaande op jouw van toepassing is raden wij je aan om onze masterclass te volgen. Het enige wat er kan gebeuren is dat je er wijzer 😉 van wordt.

Kan ik het ook 's avonds volgen?

Deze masterclass is wekelijks op meerdere momenten te volgen. Soms geven wij deze masterclass ook ’s avonds. Klik op de knop om te zien of dat binnenkort het geval is.

Komt er een opname?

Nee, wij verstrekken geen opname. Het is enkel mogelijk om deze masterclass live te volgen.

Hoe gaat een online masterclass in zijn werk?

Nadat jij je hebt aangemeld, ontvang je van ons een mail met daarin de bevestiging en een link. Deze link kan je op de desbetreffende tijd & datum gebruiken om toegang te krijgen tot de masterclass.

Wanneer de masterclass begint, kan jij wel de presentator en de presentatie zien, maar andersom is dit niet mogelijk. Eventuele vragen kan je via de chatfunctie stellen.

De masterclass is volledig online en je hoeft dus nergens naar toe. Wel kan je hem van overal volgen wanneer je verbinding sterk genoeg is.