fbpx

Wat anderen over ons zeggen...

Lees ervaringen, reviews & succesverhalen

Van deelnemers aan onze trainingen.

Door de cursus zijn de resultaten van de campagnes die ik doe, voor mezelf en voor klanten, sterk verbeterd. Ik weet meer over alle mogelijkheden en heb meer het gevoel dat ik weet waar ik mee bezig ben. Ik vind de cursus waardevol vanwege Birgit haar persoonlijke betrokkenheid, stap-voor-stap strategie en volledigheid van de cursus.
Angelique van Cleef

Online Marketing specialist, Online Marketing Done For You

Wat ik zo super vind aan de cursus is de online omgeving waarin je de video’s beschikbaar stelt. Daarnaast, wat ik in het begin nog niet goed door had, dat je toegang voor altijd blijft behouden daar zit toch echt de kracht in van het delen van jouw expertise!
Maureen van Dijk

Fotograaf, Maureen van Dijk Fotografie

Eigen online omgeving met al het lesmateriaal.

De cursus zit heel goed in elkaar en ze neemt je stap voor stap mee door het hele advertentieproces. Door de cursus leer je begrijpen hoe Facebook werkt en hoe je je advertenties kunt optimaliseren. De besloten Facebookgroep is ook heel fijn, want het geeft je steun en een gevoel van het ‘samen doen’.  Maar wat de cursus zo goed en leuk maakt, is Birgit zelf. Zij is ontzettend gepassioneerd over haar vak en dat werkt heel aanstekelijk. Wil je je verdiepen in adverteren op Facebook dan is deze cursus de gouden greep!
Mariëtte van de Zande

Voedingsadviseur & sportmasseur voor paarden, Horsevitality

De cursus krijgt een dikke 9,1!

Wat ik heb geleerd is hoe ik advertenties maak, waar ik op moet letten, wat er allemaal mogelijk is en hoe die mogelijkheden dan werken. Ik heb nu een Facebook campagne opgezet voor meer pagina likes. In 3 dagen had ik al meer dan 60 likes erbij! Als ik dit zelf had moeten doen, was dat niet gelukt.
Marijke Altink

Coach, Stralen van Zelfvertrouwen

De cursus heeft mij de mogelijkheden laten zien hoe Facebook adverteren werkt, van je ideale klant in kaart brengen tot aan je gameplan uitzetten, en uiteindelijk advertenties maken die echt werken. Birgit is voor mij echt een topper, altijd bereid om te helpen waar nodig en altijd vrolijk en enthousiast. Ze denkt met je mee en neemt de tijd voor je. Een echte aanrader voor iedereen die meer uit Facebook wilt halen met de juiste advertenties!!!
Isabel Lee Andersen

Villas Algarve Portugal

24/7 support van Birgit & deelnemers via de community.

De cursus Succesvol adverteren op Facebook heeft mij heel veel inzichten gegeven over hoe Facebook adverteren werkt. Stap voor stap leer je steeds verder de materie over Facebook adverteren en ga je dit ook in de praktijk brengen. Ik keek elke week weer uit naar de nieuwe les. Birgit legt alles heel goed uit en laat aan de hand van live voorbeelden duidelijk zien waar je alles kunt vinden. De cursus is echt een aanrader voor iedereen die wil leren adverteren op Facebook.

Bianca Bisschop - Romanesco

Grafisch vormgever, 2Birds Media

Birgit is duidelijk in de uitleg, en de video’s zijn heel duidelijk en goed te volgen zo kun je stap voor stap Facebook leren kennen en gaan inzetten in je bedrijf. Nadat ik haar tips en adviezen ben gaan toepassen, zag ik al snel resultaat. Veel meer likes voor mijn pagina, meer contact met klanten, maar ook veel meer aanvragen voor mijn praktijk. Dus een zichtbare groei in het aantal klanten.
Francisca van den Berg

Hormoon-voeding coach & trainer, Anumi Vita

100% van de deelnemers beveelt de cursus “Succesvol adverteren op Facebook” aan.

Als je denkt dat je alles weet van Facebook Ads, omdat je diverse webinars hebt gevolgd of bent geabonneerd op nieuwsbrieven over dit onderwerp, dan heb je het mis. Ik dacht dat ik alle trucjes en weetjes wel wist, maar na het volgen van de lessen van Birgit ben ik heel anders gaan kijken naar m’n Facebook Ads. Daarnaast is Birgit een ontzettend leuk en lief persoon om van te leren. Absoluut een aanrader!!
Chantal Fijnenberg

Fotograaf, Made by C | Fotografie

De cursus “Succesvol adverteren op Facebook” scoort een 9,1!

Binnen 3 maanden tijd van 256 pagina likes naar 2644. Meer dan 1200 vrouwen die meedoen aan mijn radical selfcare challenge. Blogs die wekelijks door honderden vrouwen gelezen worden. En dat allemaal dankzij het toffe programma van Birgit. Zonder dit programma snapte ik nu nog geen hout van Facebook adverteren, maar nu wel.
Rianne Schenk

Coach, De Bewuste Powervrouw

Pluspunt, Birgit haar persoonlijke betrokkenheid.

Naar aanleiding van deze cursus ben ik zelf begonnen met online trainingen over Mailchimp en heb dat als testcase gebruikt, en de resultaten zijn verbluffend. Inmiddels is mijn tweede training gestart en staat de derde alweer gepland en komen de aanmeldingen zelfs zonder advertenties binnen. De cursus ’Succesvol Adverteren op Facebook’ is zeker een aanrader! Meld je dus direct aan. Ik ben een Birgit Luijk Fan!
Manon Kamp-Winter

Marketing- en communicatie specialist, ManonCommuniceert

Je krijgt levenslang toegang tot al het lesmateriaal incl. updates.

Het is een duidelijke cursus die je helemaal op je eigen tempo en moment kunt volgen. Het kost wat tijd om de lessen te doorlopen, maar het levert echt nuttige inzichten op. Doordat je contact hebt met andere cursisten in de Facebook groep word je steeds weer enthousiast gemaakt om het op te pakken. Het feit dat iedereen een ander soort onderneming heeft maakt het extra interessant. Birgit is heel regelmatig in de groep aanwezig en helpt je bij vragen supersnel op weg. Echt een aanrader!
Laura van de Ven

Communicatiemedewerker, Stichting Wielewaal

Toegang tot support in exclusieve community.

Als startende ondernemer was ik al snel geïnteresseerd in Facebook adverteren. Ik wilde graag meer likes dan alleen mijn vrienden en familie. En écht mijn doelgroep gaan bereiken. Maar hoe pak je zo iets aan! Birgit heeft er niet alleen heel veel verstand van, maar kan het ook op een leuke, begrijpelijke en inspirerende manier vertellen. Ze helpt je goed op weg bij het maken van Facebook advertenties en neemt echt de tijd voor haar cursisten. In korte tijd is mijn aantal likes fors gestegen en ook de aankopen via Facebook binnen te lopen. Het is een hele leuke cursus die zeker resultaat gaat geven.
Annelies Visser

Superleukefeestjes

Birgit neemt de tijd voor haar cursisten.

Stap voor stap neemt Birgit je mee in de uitgebreide filmpjes en ga je aan de slag met het werkboek. Er zit een mooie opbouw in de cursus, je leert hoe je op de meest effectieve manier advertenties kan inzetten om je bedrijf te laten groeien. Birgit haar enthousiasme en deskundigheid helpen je om het onderste uit de kan te halen en een succesvolle campagne neer te zetten. Birgit onwijs bedankt!
Conny Vos-de Bruin

Virtual Assistent, Sparklinglife

Wil je ook leren hoe je succesvolle Facebook advertenties kan maken?

Meld je dan aan voor de gratis online masterclass