fbpx

Groeien met Facebook Adverteren?

Volg ons gratis webinar & ontdek de simpele advertenties (+strategie)  die wij en onze klanten gebruiken om te groeien. Zelfs met de nieuwe iOS updates 😉 Klik op de knop en meld je aan!

Adverteren op Facebook

Geen standaard gratis webinar waar een hoop gebakken lucht wordt verkocht maar superpraktische en no-nonsense informatie waar je écht mee aan de slag kan! Een echte aanrader!”

 

Janne Dequeker – Slaap coach & illustrator

Traffic Booster Academy - Succesvol Adverteren op Facebook

Na dit Gratis Webinar over Adverteren weet jij:

 • Wat er nodig is om succesvol te kunnen adverteren op Facebook
 • Welke strategie we je aanraden voor succesvolle advertenties
 • Hoe je handig op ontwikkelingen zoals iOS 14 update kunt inspelen en juist meer resultaat kunt behalen
 • Handige tips om de advertentiekosten te verlagen
 • Laten we je zien hoe onze advertenties vanaf het eerste moment klanten opleveren

Dit webinar is voor ondernemers, freelancers, webshops en virtual assistents die willen weten hoe zij meer resultaat kunnen behalen uit Facebook adverteren.

What’s in it for you?

Wie Traffic Booster Academy™️ kent, weet dat wij niet houden van een webinar met vaag gelul en 0.0 praktische tips. Dit is dus een 100% no-fluff webinar.

 


Tijdens het webinar, neem ik mee achter de schermen bij onze eigen advertenties. Zodat jij na afloop dit ook voor je eigen advertenties kunt toepassen.

“Wat een waardevolle en praktisch toepasbare training! Nog nooit iets met Facebook adverteren gedaan, ik ben absoluut een groentje op dit gebied, dus ik heb er veel van geleerd. Daarnaast werkt het enthousiasme heel aanstekelijk en krijg je er gewoon zin in om mee aan de slag te gaan. Dikke duim omhoog!”

 

Joyce Backx – Colourful Journey

“Deze training gevolgd en het is zeker een succes! Alles wordt heel goed uitgelegd en wat nog belangrijker is… ik krijg op elke advertentie reacties en klanten.

 

Laura Bal – Permanente Make Up Specialist

Ontmoet Birgit

 

Birgit,

helpt ondernemers met het bereiken van meer klanten voor hun bedrijf. Ze heeft meer dan 12 jaar online ervaring en in de afgelopen jaren heeft zij haar bedrijf én dat van haar klanten met adverteren exponentieel laten groeien. Met het team van Traffic Booster Academy hebben ze inmiddels al meer dan 10.000 mensen geholpen met Facebook Adverteren. Als je wilt leren hoe je succesvol kunt adverteren, dan is Birgit diegene die het je op een begrijpelijke manier kan uitleggen en laten toepassen.

Birgit Luijk - Traffic Booster Academy
Birgit Luijk - Traffic Booster Academy

Veelgestelde vragen

Is dit echt gratis?

Yes, dit is 100% gratis. Wij delen onze kennis over Facebook adverteren graag met je omdat wij als missie hebben om 100.000 ondernemers en marketeers succesvol te laten worden m.b.v. Facebook-advertenties.

Wanneer is de webinar?

De webinar wordt gegeven op:

 • dinsdag 18 mei 10u ’s ochtends
 • dinsdag 18 mei om 13u ’s middags
 • donderdag 20 mei om 10u ’s ochtends
 • vrijdag 21 mei om 10u ’s ochtends

Het webinar duurt ongeveer 90 min.
Zorg ervoor dat je live aanwezig bent, er wordt geen opname ter beschikking gesteld.

 

Wat als je op deze datums of tijdstippen niet kunt?

Kan je niet aanwezig zijn bij de live webinar? Dat is balen, er wordt namelijk geen opname gemaakt. We hopen stiekem dat het je toch lukt om één van de dagen erbij aanwezig te kunnen zijn.

 • dinsdag 18 mei 10u ’s ochtends
 • dinsdag 18 mei om 13u ’s middags
 • donderdag 20 mei om 10u ’s ochtends
 • vrijdag 21 mei om 10u ’s ochtends

Het webinar duurt ongeveer 90 min.

Komt er ook een opname?

Nee, we maken geen opname van het webinar. Zorg er dus voor dat je er live bij aanwezig bent.

 • dinsdag 18 mei om 10u
 • dinsdag 18 mei om 13u
 • donderdag 20 mei om 10u
 • vrijdag 21 mei om 10u

Het webinar duurt ongeveer 90 min.

Werkt dit ook voor mijn bedrijf?

Wij snappen dat jij je afvraagt: “Of dit ook voor jouw bedrijf kan werken?”.
Het kan immers goed zijn dat je andere producten en/ of diensten verkoopt dan wij.

Weet dat wat wij je willen leren niet alleen voor ons bedrijf werkt, maar ook voor onze honderden klanten die wij hier dagelijks mee helpen.

Hieronder een greep uit de klanten waarmee wij resultaat mee behalen:

(online) winkel, maaltijd bezorgservice, restaurant, virtueel assistent, verhuurder vakantiewoningen, grafische diensten, makelaar, yoga teacher, schoonheidsspecialist, kapster, visagist, permanente make-up specialist, voedingscoach, business coach, hormoon trainer, blogger, boekhouder, tuinarchitect, kledingmerk en andere online dienst verleners zoals online programma makers, trainers en kennisondernemers.

Werkt dit ook voor Instagram?

Je vraagt je wellicht af, maar mijn doelgroep zit voornamelijk op Instagram, werkt de kennis die wordt gedeeld in dit webinar dan ook?

YES!

Facebook- en Instagram maken beide gebruik van hetzelfde advertentieplatform. Wij laten je dan ook zien tijdens het webinar hoe wij, naast Facebook ook aan de salg gaan met Instagram advertenies en deze voor ons laten werken zodat die leads en klanten opleveren.

Voor wie is de webinar over Facebook- en Instagram -adverteren geschikt?

Voor zowel beginnende – als  adverteerders die al resultaat boeken, maar aan alles voelen dat het beter kan. Wij hebben de webinar zo ingericht dat er voor ieder waarde in zit.

Heeft adverteren op Facebook nog wel zin met de iOS 14 update?

Jazeker en goed om te weten dat we tijdens het webinar hier aandacht aan besteden. Zodat jij na afloop weet hoe je handig kunt inspelen op de iOS 14 update, zodat je in plaats van minder juist meer resultaat kunt behalen.

Werken Facebook - en Instagram -advertenties nog wel?

Daar hebben wij een heel kort antwoord op: “Ja!”

De mensen die aangeven dat Facebook adverteren niet meer werken, dat zijn de adverteerders die (nog) niet begrijpen hoe het spel van Facebook adverteren gespeeld dient te worden. Want zelfs nu steeds meer ondernemers en marketeers de kracht van Facebook adverteren ontdekken is het nog steeds mogelijk om super goede resultaten te behalen. Maar dan moet je dus wel weten wat je aan het doen bent.

Ook zijn de mensen die beweren dat het niet werkt in de veronderstelling dat het aantal Facebook gebruikers elk jaar afneemt, maar het tegendeel is waar. In 2019 had Facebook 6,8 miljoen Nederlandse gebruikers en in 2020 is dat gestegen naar 7,1 miljoen gebruikers. Een stijging van 4%! Ben je klaar om bij deze groep mensen op te vallen? Meld je dan aan voor de webinar.

Je hebt al eens geadverteerd (zonder succes), waarom zou dit wel werken?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je een tikkeltje sceptisch bent. Het lijkt immers zo makkelijk om te adverteren op Facebook of Instagram. Maar wij weten dat wanneer je als winnaar uit de bus wilt komen, je wel moet begrijpen hoe je het spelletje van adverteren kunt spelen om als winnaar uit de bus te komen.

Als je eerder hebt geadverteerd, maar nog niet het succes hebt behaalt met je advertenties nodigen wij je uit om deel te nemen aan het webinar zodat wij je kunnen leren hoe jij het spel kan spelen om te winnen.

Wanneer je een ander resultaat wilt, zal je andere stappen moeten zetten wij helpen je daar graag mee.

Waarom organiseren jullie dit?

Wij zijn op een missie om 10,000 ondernemers en marketeers te leren hoe ze succesvol kunnen zijn met Facebook adverteren. Via de live webinar willen wij je laten zien hoe het werkt, zodat jij het zelf ook kan. Doe je mee?