SUCCESVOL ADVERTEREN OP FACEBOOK

jij kan nog steeds deelnemen šŸ™‚

Ik wil ook deelnemen

Ben je klaar voor meerĀ omzet en klantenĀ d.m.v. Facebook advertenties?

ā€¢ Wil jeĀ zelf advertenties kunnen maken?

ā€¢ Wil je je ideale klant bereiken?

ā€¢ Wil je een groter bereik & zichtbaar worden?

ā€¢ Wil je je advertentiekosten omlaag brengen?

ā€¢ Wil je je advertenties rendabel maken?

ā€¢ Wil jeĀ verkopen m.b.v. Facebook advertenties?

Zit je te knikken, of hardop ‘JA’ te zeggen?Ā Dan is de “Succesvol adverteren op Facebook” deĀ sleutel tot jouw succes. Wij begeleiden je met praktische videolessen/werkboeken + support, zodat je dit allemaal kunt bereiken.

Deze cursus wordt door deelnemers beoordeeld met een 9,1!


Herken je dit?

Je hoortĀ van andere ondernemers dat adverteren op Facebook werkt als een trein. Ze boeken succes op succes. Halen meer verkeer naar hun site/blog/winkel en hun producten, cursussen en diensten gaan als warme broodjes over de toonbank. KA-TJING!! Dat lijkt jou ook wel wat, dus hier wil je meeĀ aan de slag. Maar… “bezint eer ge begint”, want voordat je het weet is Facebook de enige die grof geld verdient aan jouw advertenties.

Om dit te voorkomen, ben je hier aan het juiste adres.Ā Klik op Ć©Ć©n van de knoppen op deze pagina & meld je aan voor de cursus: “Succesvol Adverteren op Facebook”. In 7 weken leer je de fijne kneepjes van het vak. Na afloop heb je Facebook advertenties waarmee je je doelgroep bereikt en verkopen binnenhaalt.Ā OokĀ weet je precies wat je moet doen om je advertentiekosten zo laag mogelijk te houden.

WanneerĀ je denkt dat je alles weet van Facebook Ads, omdat je diverse webinars hebt gevolgd of bent geabonneerd op nieuwsbrieven over dit onderwerp, dan heb je het mis. Ik dacht dat ik alle trucjes en weetjes wel wist, maar na het volgen van deze cursus ben ik heel anders gaan kijken naar mā€™n Facebook Ads. Daarnaast is Birgit een ontzettend leuk en lief persoon om van te leren. Absoluut een aanrader!!

Chantal Fijnenberg

Fotograaf, Made by C | Fotografie


Wat kun je verwachten van deze cursus?

Na je aanmelding kan je direct van start. Iedere week toegang tot een nieuwe module. In de video’s laten we precies zien waar je wat kunt vinden. Hoe je dit kunt implementeren voor je eigen bedrijf. Ook krijg je een werkboek met daarin opdrachten, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Support krijg je via onze exclusieve community. Je hebt levenslang toegang tot al het SAOF cursus materiaal incl. updates m.u.v. bonussen van derden.

Met als resultaat: Je weet hoe je succesvolle advertenties maakt, hoe je je ideale klant bereikt, hoe je een groter bereik krijgt, je advertentiekosten verlaagt en meerĀ klanten en omzet kunt behalen m.b.v. Facebook advertenties.

ModuleĀ 1 “Ideale klant”

Aan de basis van eenĀ succesvolle Facebook campagne staat een uitgebreide doelgroep analyse. Zodat je jouw ideale klant kan bereiken m.b.v. advertenties. Uit onze toolbox toveren wij de beste tools zodat je jouw “ideale klant” binnen een mum van tijd tot de bodem hebt onderzocht en weet wat hen bezig houdt.

ModuleĀ 2 “Targeting & advertentietypes”

Wij laten je zien hoe je jouw ideale klant kunt bereiken en welke targeting opties je hiervoor moet gebruiken. Zodat je de juiste doelgroep bereikt. Ook leer je welke advertentietypes er zijn, zodat je precies weet van welke advertenties je gebruikt kunt maken.

ModuleĀ 3 “Groter bereik & advertentiestrategieĆ«n”

Tijdens deze les leren wij je van welke advertentiestrategieĆ«n je gebruikt kunt maken. Wij hebben voor iedere branche advertentiestrategieĆ«n, die jij uiteraard mag gebruiken. Ook laten wij je zien hoe je slim gebruik maakt van opties zoals: retargeting & vergelijkbare doelgroepen. Zodat je een groter & effectief bereik krijgt onder je doelgroep.Ā En leer je waarom professionele adverteerders ongepubliceerde berichten inzetten om hun resultaat een super boost te geven en hoe jij dat ook kunt doen. Niks moeilijks aan, je moet het alleen ‘even’ weten!

Module 4 “Pixels”

Pixels zijn kleine stukjes code die op je website geplaatst moeten worden. Deze stukjes codeĀ zorgen ervoor dat je de bezoekers die op je website zijn geweest een specifieke advertentie kunt laten zien op Facebook. Ook zorgt de pixel ervoor dat je jouw advertentiekosten omlaag kunt brengen. Wij laten je zien welke pixels er nodig zijn en hoe jij die precies op je website kunt plaatsen. Geen technische kennis benodigd.

Module 5 “Gameplan”

In deze les gaan we aan de slag met je advertentie gameplan. Zodat je precies weet welke type advertenties je gaat maken en wanneer je deze gaat opzetten. Dit plan gaat ervoor zorgen dat je jouw doelstellingen gaat behalen: groter bereik, onder de aandacht bij je ideale klant, meer verkopen etc.

Module 6 “Teksten & afbeeldingen”

Tijdens deze module gaan we ervoor zorgen dat jouw advertenties WEL gelezen en gezien worden.Ā JeĀ advertentie afbeeldingen zullen straks van het beeldscherm afspetteren en ervoor zorgen dat er gestopt wordt met scrollen. Dit gecombineerd met een wervende advertentietekst gaat jouw gegarandeerd meer resultaat bezorgen.

Module 7Ā “Kosten verlagen & winst verdubbelen”

Tijdens deze les leer ik je hoe je resultaten kunt analyseren, zodat je precies weet wat je moet doen om je kosten te verlagen en je winst te verdubbelen. We focussen ons op wat werkt. Schrappen wat niet werkt, zodat je niet onnodig geld verliest. Ik laat je zien hoe je van ā‚¬1 dus ā‚¬2, ā‚¬5, ā‚¬10 of meer kunt maken.

Ā 

BONUS “Support via community”

Je krijgt 6 maanden toegang tot onzeĀ  exclusieve community. Hier kan je terecht voor support en live Q&A’s door Facebook Advertentie Experts.Ā 

BONUS “Werkboek”

Het werkboek staat bomvol met extra informatie en implementatie opdrachten zodat jij direct in actie kunt komen.

BONUS “Dynamische Product Advertenties”

Say what?! Dit betekent dat jij straks in staat bent om advertenties te laten zien aan mensen die specifieke producten/ diensten hebben bekeken op je website, maar nog niet gekocht hebben. Door ze exact die producten te laten zien in je advertentie die ze hebben bekeken, geef je ze het laatste zetje om hun aankoop te voltooien.Ā  Ideaal voor webshops en spelers in de reisbranche met een groot en divers aanbod.Ā 

100% van de deelnemers beveelt deze cursus aan!


Dit is wat deelnemers geleerd en bereikt hebben…

ā€¢ Ik heb geleerd hoe ik op een goede manier een campagne neerzet en welke talloze mogelijkheden ik m.b.t. tot doelgroepenĀ heb.

ā€¢ Ik weet veel beter wat de mogelijkheden van facebook zijn en hoe ik dat op een goede manier voor mezelf in kan zetten.

ā€¢ Durf het aan om geld te investeren in FB, omdat ik beter begrijp hoe het werkt. Ik behaalde aan het einde van de cursus ook betere resultaten dan bij de eerste adverteer poging.

ā€¢ De resultaten van de campagnes die ik doe, voor mezelf en voor klanten, zijn sterk verbeterd.

ā€¢ Veel meer kennis over Facebook adverteren. Ik kan super snel bijsturen doordat ik nu duidelijk zie wat wel/niet werkt. Mijn likes schieten giga omhoog šŸ˜€

ā€¢ Dat ik nu weet hoe ik FB kan inzetten om er daadwerkelijk een succes van kan maken.


Dit is wat deelnemersĀ over deze cursus zeggen…

Door de cursus zijn de resultaten van de campagnes die ik doe, voor mezelf en voor klanten, sterk verbeterd. Ik weet meer over alle mogelijkheden en heb meer het gevoel dat ik weet waar ik mee bezig ben.Ā Ik vind de cursus waardevol vanwege Birgit haarĀ persoonlijke betrokkenheid, stap-voor-stap strategie en volledigheid van de cursus.

Angelique van Cleef

Online Marketing specialist, Online Marketing Done For You

Binnen 3 maanden tijd van 256 pagina likes naar 2644. Meer dan 1200 vrouwen die meedoen aan mijn radical selfcare challenge. Blogs die wekelijks door honderden vrouwen gelezen worden. En dat allemaal dankzij het toffe programma van Birgit. Zonder dit programma snapte ik nu nog geen hout van Facebook adverteren, maar nu wel.

Rianne Schenk

Coach, Bewuste Powervrouwen

Mijn advertentie resultaten zijn inderdaad veel hoger dan eerst (op 1 ochtend al net zoveel leads als in normaal 1 week!). Het is de investering meer dan waard. Het is zoveel complexer dan je zelf kan uitvogelen, door de lessen te volgen (ook als ervaren marketeer) haal je veel betere resultaten.

Eline Tromp-Vrielink

Retailer, Zuster Evie

Wat ik zo super vind aan de cursus is de online omgeving waarin je de videoā€™s beschikbaar stelt. Daarnaast, wat ik in het begin nog niet goed door had, dat je toegang voor altijd blijft behouden daar zit toch echt de kracht in van het delen van jouw expertise!

Maureen van Dijk

Fotograaf, Maureen van Dijk Fotografie

Nadat ik haar tips en adviezen ben gaan toepassen, zag ik al snel resultaat. Veel meer likes voor mijn pagina, meer contact met klanten, maar ook veel meer aanvragen voor mijn praktijk. Dus een zichtbare groei in het aantal klanten.

Francisca van den Berg

Hormoon-voeding coach & trainer, Anumi Vita

Naar aanleiding van deze cursus ben ik zelf begonnen met online trainingen over Mailchimp en heb dat als testcase gebruikt, en de resultaten zijn verbluffend. Inmiddels is mijn tweede training gestart en staat de derde alweer gepland en komen de aanmeldingen zelfs zonder advertenties binnen. De cursus ā€™Succesvol Adverteren op Facebookā€™ is zeker een aanrader! Meld je dus direct aan. Ik ben een Birgit Luijk Fan!ā€.

Manon Kamp-Winter

Marketing- en communicatie specialist, ManonCommuniceert


An investment in knowledge pays the best interest.

~ Benjamin Franklin


Wil je samen met ons werken aan je online succes?

Onze trainers worden beoordeeld met een 9,4!

Klaar om actie te ondernemen en meer te leren over Facebook advertenties? MOOI, want daar kunnen wij je bij helpen.

Met Traffic Booster Academy hebben wij als missie om binnen 5 jaar 10,000 organisaties te helpen met onze online marketing.

Omdat wij van ‘wanten’ weten en onze trainingen gegeven worden door experts. Die de kennis niet enkel uit een boekje halen, maar daadwerkelijk zelf toepassen.

Voor iedere Euro die wij onze Facebook advertenties steken verdienen wij ā‚¬5,-

Dit is niet omdat wij buitengewoon bijzonder zijn (okĆ© vooruit een beetje), maar omdat wij snappen hoe het spelletje van Facebook adverteren gespeeld wordt. Wij leggen jou graag dit spel uit, zodat het ook jouw #1 winstgevende strategie wordt.Ā 

Met deze online cursus weet je precies wat je moet doen om nog meer leads, omzet en klanten binnen te halen, tegen zo laag mogelijke advertentiekosten voor Facebook.


Voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor starters, freelancers, bloggers, ondernemers, coaches, trainers, adviseurs, virtual assistants en marketeers (2be).

Starters

Je bent onlangs gestart met je eigen bedrijf en wilt een groter bereik zodat je kunt opschalen. Je bent overtuigd dat Facebook adverteren je hierbij kan helpen.

ā€¢ Maar jeĀ marketing budget is zeer beperkt. Je hebt geen budget voor het maken van leerfouten.
ā€¢ Er vragen momenteel zoveel nieuwe dingen je aandacht. Je hebt niet de tijd, hoe graag je het ook zou willen om je op eigen houtje te verdiepen in Facebook adverteren. Zeker niet wanneer je niet precies weet wat je aan het doen bent en wat het resultaat kan zijn.
ā€¢ Je wilt profiteren van best practices en er zeker van zijn dat iedere Euro die je erin stopt zich binnen no-time terug verdient.
ā€¢ Je weet dat om te kunnen groeien je zult moeten investeren, maar het inhuren van experts kun je (nog) niet betalen, dus zul je zelf aan de slag moeten.

Ondernemers

Je bent klaar voor extra groei in je bedrijf. Je hoort van andere ondernemers dat ze geweldige resultaten behalen met Facebook adverteren. Dat wil jij ook!

ā€¢ Je wiltĀ leren hoe je je winst kunt verdubbelen en meer producten kunt verkopen via Facebook.
ā€¢Ā De tijd die je beschikbaar hebt, Ā is gelimiteerd. Extra tijd, gaat ten koste van het doorbrengen van quality time met je gezin.
ā€¢ Je bent bereid om te investeren in de groei van je bedrijf, maar niet bereid om de tarieven te betalen die marketing bureau’s durven te vragen. Dan ga je liever zelf aan de slag of zorg je ervoor dat een werknemer binnenkort over de juiste skills beschikt.

Trainers, coaches &Ā adviseurs

Je hebt een geweldig programma of coachingstraject opgezet. Maar moeite met het vinden van de juiste deelnemers. Je ziet dat andere bekende coaches/trainers zoals o.a. Simone Levie, Eelco de Boer en Michael Pilarczyk adverteren op Facebook. Hun programma’s zit binnen no-time vol. Dat wil jij ook, want je wilt zo veel mogelijk mensen helpen.

ā€¢Ā Alleen je bent geen Facebook expert en bang dat het je geld gaat kosten in plaats van dat het ook iets oplevert.
ā€¢Ā Je hebt niet de tijd om je iedere dag uren te verdiepen in Facebook. Die tijd wil je nl. liever steken in het helpen van mensen.
ā€¢ Je hebt geen idee waar je moet beginnen. Het liefste wil je stap voor stap door het hele Facebook proces geloodst worden. Zodat je zeker weet dat je het in 1x goed doet.

Marketeers (to be) & Virtual assistants

Je bent verantwoordelijk voor het beheren van alle betaalde en onbetaalde kanalen. Je bent klaar om Facebook adverteren toe te voegen aan je marketing mix. Maar je hebt geen idee waar te beginnen.

ā€¢Ā Je wilt het vanaf het eerste moment onder controle hebben en je marketingbudget niet verspelen aan kostbare leerfouten. Daar betaald je baas/opdrachtgever je immers niet voor.
ā€¢Ā Je hebt aan het begin van het jaar ambitieuze targets gekregen, om die te kunnen verwezenlijken moet Facebook een winstpakker worden i.p.v. een kostenpost.
ā€¢ Je wilt de go-to expert worden vanĀ het bedrijf voor adverteren op Facebook. En deze skill toevoegen aan je c.v. en LinkedIn profiel


Voor wie is deze cursus niet bedoeld?

Wanneer je niet bereid bent om te investeren in je bedrijf, je wilt namelijk niet groeien

Je liever alles zelf uitzoekt i.p.v. te profiteren van best practices en advertentiestrategieƫn die werken.


 

Hoe kan ik deelnemen aan Succesvol Adverteren op Facebook?

 

Risicoloos investeren

Hadden wij je al verteld dat deze investering in zo goed als risicoloos is? Wij geven je namelijk een 30 dagen niet goed geld terug garantie.Ā  Wwwwaaaaatttt? Ja je leest het goed. Wij weten dat dit redelijk uniek is in Nederland. Maar kunnen dit zonder problemen garanderen.Ā  Ben je binnen 30 dagen niet tevreden, dan krijg je van ons je geld terug.


Veelgestelde vragen

Ik wil graag overleggen om te kijken of deze training bij mij past, kan dat?

Leuk! Dat is uiteraard mogelijk. Boek nu eenvoudig een afspraak in onze agenda zodat je samen met Ć©Ć©n van onze experts kunt kijken of deze training, bij jou en je bedrijf past.

Wanneer begint de cursus?

Je kunt op ieder gewenst moment starten met de cursus. Er komt iedere week een nieuwe les voor je beschikbaar in je eigen online leeromgeving. Zodat je genoeg tijd hebt voor implementatie van de les.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, natuurlijkĀ is hetĀ ook mogelijk om de cursus in termijnen te betalen. Het zijn maandelijkse termijnen. De eerste termijn wordt voldaan bij het plaatsen van je bestelling. Vervolgens zal de 2e termijn plaatsvinden op 1e van de nieuwe maand en de daarop volgende termijnen iedere maand rond de 1e gefactureerd zullen worden.

Voor de BASIC zijn het 8 maandelijkse termijnen van ieder ā‚¬125 excl. BTW.

Voor PLUS zijn het 8 maandelijkse termijnen van ieder ā‚¬200 excl. BTW.

Online is niet mijn ding, organiseren jullie ook losse trainingsdagen?

Jazeker, maar deze organiseren wij enkel en alleen voor deelnemers aan de online training “Succesvol Adverteren op Facebook”.

De training is een geheel verzorgde dag op een centrale locatie in Nederland, uiteraard goed bereikbaar met het OV en de auto. Deze wordt meerdere keren per jaar gegeven door onze eigen experts.

Je vraagt je wellicht af waarom je niet een losse trainingsdag kunt boeken? Dit hebben wij in het verleden wel gedaan, maar daar zijn wij snel mee gestopt omdat:

ā€¢ niveau verschil tussen de deelnemers waardoor er kostbare tijd verloren gaat
ā€¢ complete overload aan informatie & mogelijkheden en weinig tijd voor implementatie
ā€¢ resultaten van deelnemers die enkel een trainingsdag volgden lagen aanzienlijk lager dan deelnemers van de online trianing
ā€¢ geen mogelijkheid tot terugkijken van video’s

Wij durven dan ook te stellen dat je never nooit niet effectief kan leren adverteren in een trainingsdag wanneer je geen back-up hebt in de vorm van een online training en support.

Daarom ontvang je van ons na je aanmelding een uitnodiging om deel te nemen aan een trainingsdag. Uiteraard tegen zeer gereduceerd tarief.

Wat voor support kan ik verwachten in community?

Je krijgt van ons 6 maanden toegang tot onze exclusieve community.Ā  Deze is enkel beschikbaar voor deelnemers aan deze cursus. Je kunt hier terecht voor vragen omtrent de cursus en/of je advertenties. Behoefte aan feedback op je advertenties? Post ze in de groep zodat je support van onze experts krijgt. Ook worden er live Q&A’s georganiseerd en ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 

Met welke advertentiekosten moet ik rekening houden?

Wij adviserenĀ  de deelnemers te starten met een advertentiebudget van ā‚¬10,- per dag. Hou rekening met ā‚¬300 per maand. Pas wanneer we zien dat je advertenties geld opleveren (en wij leren je hoe je dat voor elkaar krijgt) ga je meer geld uitgeven aan je advertenties. Dat wil je dan overigens graag omdat je dan precies inzichtelijk hebt hoeveel je advertenties opleveren.Ā 

Kan ik dit opvoeren in mijn boekhouding als studiekosten?

Jazeker. Je kunt de investering in deze cursus opvoeren als studiekosten. Vervolgens kun je de BTW aftrekken.

Hoeveel tijd kost het me?

Iedere week voor 7 weken lang komt er een nieuweĀ videoles van ongeveer 1-2 uur beschikbaar. Daarnaast krijg je een werkboek en kun je het geleerde direct in de praktijk gaan brengen. Je moet zeker rekenen op 4 tot 8 uur per week. Deze tijd die je besteed aan deze cursus is een kado’tje aan jezelf. Niet alleen beschik je dadelijk over de kennis om te adverteren als een pro op Facebook, maar gaat deze investering zich ook nog eens terugverdienen.

Wat als ik maar een klein advertentiebudget heb?

Dat is geen enkel probleem. Het fijne aan adverteren via Facebook is dat het een van de goedkoopste manieren is. Kliks voor ā‚¬0,01 zijn geen uitzondering. Je kunt al heel klein beginnen en resultaat behalen met slechts een advertentiebudget van een paar Euro per dag.Ā Ben je tevreden over de resultaten en klaar voor meer succes? Dan schaal je op in budget zodat je nog meer resultaat kunt behalen.

Eerdere pogingen waren onsuccesvol, waarom zou dit wel werken?

Ik snap dat dit frusterend is. Je hoort iedereen roepen dat het zo geweldig is, maar zelf heb je (nog) geen resultaten geboekt. Ik kan je verzekeren dat Facebook voor iedereen een positieve Return On Investment kan leveren. Maar dan moet je wel weten wat je aan het doen bent. Anders is het een kostenpost en dat wil je niet. Je wilt namelijk geld verdienen met Facebook.

Met behulp van de online cursus i.c.m. de exclusieve community, leren wij je wat je moet doen om resultaat te kunnen behalen. Wij delen ons raamwerk, stappenplan en strategie met je. Dit kun je als een blauwdruk gebruiken voor je eigen campagnes. Wij laten je stap voor stap zien hoe je je advertenties kunt optimaliseren zodat je niet langer geld verspilt aan dingen die niet werken. We focussen ons op datgene wat werkt, zodat je daar nog meer resultaat uit kunt slepen.

Moet ik al beschikken over kennis m.b.t. Facebook adverteren?

Natuurlijk is alle kennis die je hebt m.b.t. adverteren op Facebook mooi meegenomen. Maar dit is absoluut geen vereiste. In 7 weken leer je alles. Ā Zodat jij exact weet wat je moet doen om meer resultaat voor je bedrijf binnen te halen.Ā Het maakt dus niet of je start vanaf zero. Door middel van de duidelijke videolessen die je stap voor stap kunt volgen en de community, Ā is de cursus voor iedereen toegankelijk.

Als je al wel kennis beschikt over Facebook-adverteren dan is dat mooi meegenomen. Maar wees niet ongerust dat je niets meer zult leren. Aan de training doen ook marketeers en virtual assistants mee, waarvoor adverteren dagelijkse kost is. Daarnaast heb je een 30 dagen niet goed geld terug garantie dus als je vind dat je niks nieuws leert (wat wij ons niet kunnen voorstellen) krijg je gewoon je geld terug.Ā 

Wat houdt de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie in?

Dit betekent dat je investering in deze cursus zo goed als risicoloos is. Ben je binnen 30 dagen niet tevreden over de cursus,Ā dan maken wij zonder problemen je geld naar je terug over.

Met welke kosten moet ik rekening houden?

Naast de investering in deze cursus, moet je ook budget reserveren voor het adverteren op Facebook. Dit kan al vanaf een paar Euro per dag. Zie je dat iets goed werkt, dan kun je altijd opschalen in budget om er ook meer resultaat uit te halen.

Waar vind ik al het cursus materiaal?

Je ontvangt direct na je aanmelding toegang tot de online academie van TrafficBoosterAcademy. Vervolgens kun je 24/7 inloggen van waar ook ter wereld en vanaf ieder apparaat. Ā Hier kun je alle videolessen bekijken en de werkboeken downloaden.

Overige vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een mail op info@trafficboosteracademy.com